Sofie

Favoriete koffie: Long black
Snack: Folie à deux ... hmm lekker!

Sofie startte haar carrière met de studie sociaal werk op de Artevelde Hogeschool in de Filips van Arteveldestraat. Toen nog volledig onwetend dat ze ooit 3 huizen verder zelf ‘sociaal’ zou gaan werken in een gezellig koffie- en eethuisje van haarzelf. Wanneer deze zusjes heel sterk naar elkaar toe groeiden en beide wat ouder en wijzer werden, begonnen ze samen te dromen…

Wanneer de vraag kwam of er interesse was om het huis op de Filips van Arteveldestraat 37 te gaan bewonen, opende dit ook deuren voor deze dromen! De handen werden in elkaar geslaan, het huis werd grondig onder handen genomen en de onderste verdiepingen werden omgetoverd tot een gezellige koffiebar en meer!


Sofie houdt ervan om ’s morgens een lekkere zwarte koffie te drinken voor ze aan de dag begint. Dan start ze goedgemutst en fladdert ze met een lach door de dag, klaar om zoveel mogelijk mensen te plezieren! Eindigen doet ze graag met een glaasje witte wijn en een stukje taart 😉 Eens de dag om is op het werk, ontfermt ze zich thuis over haar 2 schatten van kinderen, die haar aandacht meer dan waard zijn.

Als er tussen werk, huishouden en gezin door nog even tijd is om te ontspannen, grijpt Sofie het liefst van al naar haar haaknaalden om weer iets schattigs tevoorschijn te toveren uit een bolletje wol of zoekt ze naar nieuwe haakpatroontjes op het internet.