Verhuur ruimte

‘Folie à deux’ (Filips van Arteveldestraat 37, Gent – aan het Sint-Annaplein en het Zuid) beschikt op de 1ste verdieping over twee lokalen die we graag vrijmaken voor een vergadering,  een workshop, een infosessie, een pop-upwinkel of een leuke co-workingplek voor verschillende thuiswerkenden en/of zelfstandigen!

Bent u dus op zoek naar een aantrekkelijke locatie voor een zakelijke vergadering of gesprek, een opleiding, vorming of een ander event, zoals bijv. een pop-up-winkel?  Bij ‘Folie à deux’ maken we hiervoor graag 2 aaneensluitende lokalen vrij.

In hartje Gent kunt u er, in een huiselijke, ontspannen sfeer uw zakenrelaties of klanten ontvangen, vergaderen met uw team of een opleiding of workshop organiseren. De ruimte is uitgerust met draadloos internet en een kleine frigo met een voorraad plat en spuitwater.

Beide lokalen zijn van elkaar gescheiden door een dubbele deur.

De lokalen (afzonderlijk of samen) kunt u huren per dagdeel  (4 uur - voor- en/of namiddag) of voor een volledige dag. Naar wens kunt u dat combineren met een ontbijt, een lichte lunch, koffie met gebak  en/of een apero-moment in ‘Folie à deux’ op het gelijkvloers.

Capaciteit
  • totale oppervlakte: 35 m²
  • de ruimte bestaat uit 2 gelijkaardige lokalen met elkaar verbonden via  een dubbele deur (weliswaar niet geluidsdicht)
  • de toiletten op het 1ste verdiep worden gedeeld met de klanten van ‘Folie à deux’
Keukenfaciliteiten
  • frigo
Technische Faciliteiten
  • 2 grote ingemaakte en slotvaste kasten
  • witte muur (kan dienst doen voor projecties)
  • draadloos internet (wifi)
Indeling en inrichting

De ruimte is multifunctioneel en kan vrij ingericht worden voor verschillende doeleinden: vergaderzaal, workshop, diner, receptie, fotoshoot, opnamelocatie, expositie,...

We proberen zoveel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren binnen deze (werk-)ruimte: gezellig, warm, rustig, …

Catering
Als u dat wenst, kunt u op het gelijkvloers in onze horecazaak ‘Folie à deux’ terecht voor zowel ontbijt, lunch als gebak. Vooraf reserveren is wel aangewezen.

Meer informatie?
Mocht de standaardformule u niet uitkomen, dan gaan we graag met u op zoek naar een formule op maat.

Voor eventuele vragen, specifieke verzoeken of voor het reserveren van de ruimtes kunt u terecht op volgend adres:
Folie à deux Filips van Arteveldestraat 37, 9000 Gent Tel.: 09 335 31 15 E-mail: info@folie-a-deux.be